purchase lyrica

O nama


Welcome to the future!

Preduzeće D.O.O. „INTEC“  Novi Sad posluje više od 20 godina. Osnovano je 1990. godine sa ciljem zadovoljavanja rastuće potrebe za IT rešenjima.

U prvim smo se godinama koncentrisali uglavnom na prodaju, distribuciju i implementaciju IT uređaja i opreme. U saradnji sa IBM-om učestvovali smo u implementaciji velikog broja IT sistema.

Svoje smo poslovanje vremenom obogaćivali, konstantno oplemenjujući našu ponudu kako bi odgovorili na moderne izazove i zadovoljili potrebe naših klijenata. Danas, osim standardnih usluga prodaje i servisa, nudimo velih broj kompletnih sistemskih rešenja koja su priznata u svetu i kroz saradnju sa nekim od najpoznatijih preduzeća u ovom sektoru kao što su HP, Canon, Fujitsu, Cisco itd. radimo na tome da zadržimo tržišnu poziciju i renome koji smo gradili sve ove godine.

Naš cilj je da, prateći savremene trendove, među prvima ponudimo visokokvalitetna rešenja i uslugu.

Kako bi uspeli u svojoj misiji, izvršili smo implementaciju ISO standarda za kvalitet, zaštitu životne sredine i bezbednost informacija.  Danas je preduzeće Intec d.o.o. sertifikovano prema zahtevima standarda  ISO 9001:2008 Sistem menadžmenta kvaliteta, ISO 14001:2005 Sistem zaštite životne sredine i ISO/IEC 27001:2005 Sistem bezbednost informacija.